Reset Architecture

Bricolage farm house

It is not often that an interior so clearly reflects the way the residents live. This farm house with barn offers space for an art studio, music room with a pianoforte, a wood workshop and auto garage with bridge. Missing are civil comforts such as a central heating. The residents preferred loose freedom of use but now ask us to improve the living conditions.

The design offers three organizing condition. The renovation will largely be carried out with elements that can be made by the residents themselves. We think that any intervention should simultaneously intensify the spatial relationships between the various activities and the landscape. In a conventional approach, the budget is only sufficient to insulate the home. Therefore we have chosen an approach that aims to make insulated and heated spaces within the house.


Design:
February 2014, design
Client:
confidential
Team:
Theo Mathijssen