Reset Architecture

Team

Theo Mathijssen heeft in 2009 reset architecture opgericht. Reset vanwege een inhoudelijk fascinatie voor context gevoelige architectuur en herstructurerings- en herbestemmingsopgave. Hiervoor werkte hij bij verschillende architectenbureaus in Esch, Amsterdam en Breda aan woongebouwen, publieke gebouwen en stedenbouwkundige projecten. In 2008 werkte Theo freelance vanuit Antwerpen aan het centrum van Oss.

Theo geeft les aan de ArtEZ masteropleiding architectuur en de Technische Universiteit Eindoven waar hij ook studeerde. Hij is betrokken bij verschillende culturele en publieke organisaties om na te denken en ideeën uit te wisselen over ons vak. Theo is lid van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit in Roosendaal.

Rolf van Boxmeer is in 2017 toegetreden tot Reset architecture. Hij richt zich op lopende architectuurprojecten en het research and design project Rezone. Rezone is een samenwerkingsverband met culturele organisatie Wave of Tomorrow. Rezone ontwikkelt projecten op het snijvlak van architectuur, stedenbouw, kunst en nieuwe media. Rezone heeft al diverse experimentele en innovatieve projecten gerealiseerd met een internationaal uitstraling. Onlangs is het interactieve paviljoen "Little Babylon" gepresenteerd op het File Festival in Sao Paulo, Brazilië. Voor Heijmans Real Estate maakte we Redesire; Een stedenbouwkundige stakeholder serious-game.

Rolf studeerde architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij heeft bij Hilberinkbosch en Bierman&Henket architecten gewerkt aan grootschalige woningbouwprojecten, luxe huizen en diverse openbare gebouwen waaronder het nieuwe Stedelijk- en Noordbrabants museumcomplex in 's-Hertogenbosch.

Willemijn Meeusen is in 2016 afgestudeerd als Architectonisch Ontwerper aan de Academie van Beeldende Kunst in Maastricht. Tijdens haar studie won ze de IN-Vorm award voor werk dat zij presenteerde tijdens de Dutch Design Week. Voordat ze bij Reset Architecture is gekomen heeft ze werkervaring opgedaan bij architectenbureaus in Tilburg en Winchester, Engeland. Op dit moment volgt Willemijn een pre-master Architectuur en Techniek aan de Academie van Bouwkunst in Rotterdam.

Stephan Kentie

Magdalena Obrusníková

(oud) teamleden:

Bas Lavrijssen

Tess Landsman

Ylse Hetterscheid

Ji Yoon Ahn

Lenka Hrubá

Erik Pennings

Pieter Bardoel 

Willem Lucassen 

Marjan Sarab

Geert Das

Maarten Mutters

Piotr Szczesniak

David Steijger