Reset Architecture

Spiegelzaal, Willem Twee Muziek en Beeldende kunst

Het kunstencentrum Willem Twee voor Muziek en Beeldende kunst in 's-Hertogenbosch heeft een nieuwe entree zaal; De Spiegelzaal. Hiermee ligt de hoofdingang van het oude Willem II fabrieksgebouw nu aan de Boschdijkstraat tegenover theater de Verkadefabriek. De Spiegelzaal is een belangrijke drager voor de fysieke samenkomst van beeldende kunst en popmuziek in het gebouw. De zaal is niet alleen de nieuwe entree en foyer voor de popzalen maar vooral ook ontmoetingsplek met flex-werkplekken en expositieruimte met wisselende tentoonstellingen.

 

foto's: Stijn Poelstra


Ontwerp:
april 2016,
Opdrachtgever:
Gemeente 's-Hertogenbosch
Team:
Theo Mathijssen, Tess Landsman, Ylse Hetterscheid, Bas Lavrijssen
Aannemer:
Hoedemakers Bouw